top of page
Farge-sirkel-hvit.png

Velg et kurs som passer for deg. Det kan være du vil lære mer om hva mindfulness er og hvordan det kan hjelpe deg å redusere stress i hverdagen? Eller kanskje vil du bare være med i en meditasjonsgruppe som utforsker ulike måter å meditere på?  Dette blir mer som å følge en yogatime, du kan komme og delta på meditasjonen og oppnå den kraften som ligger i å meditere sammen.  Her er det også mulig å komme innom på drop in. 

Kom også på en kort intro til mindfulness. Her får du et raskt innblikk i denne urgamle meditasjonskunsten og kanskje en smakebit på hva den kan gjøre for deg. 

Meditasjonskurs 

Dette kurset er for deg som ønsker å utforske hva meditasjon er. Dette er en fin måte å komme til ro etter en lang arbeidsdag, og det å møtes til en meditasjon sammen med andre har i tillegg en ekstra god effekt. 

 

Vi vil gjennom kurset samles for å meditere sammen, hvor vårt felles fokus er å sette oss ned og vende oppmerksomheten innover. Det er ingen undervisning i dette kurset. 

Mindfulnesskurs - Stressmestring

Det finnes en rekke studier og forskning som viser at mindfulnessmeditasjon reduserer stress og gir økt tilstedeværelse i eget liv. Lær mer om hva som skjer med oss under meditasjonspraksis og hvordan du kan innføre meditasjon i ditt daglige liv, for å øke din egen livskvalitet.

Dette kurset gir deg en læring for livet. Du vil gjennom kurset lære å bruke mindfulness som hjelp til stressmestring og stressreduksjon. Samtidig gir mindfulness større selvinnsikt og bedre selvforståelse, slik at det er enklere å skape det livet du ønske å leve.

Verktøyene vi bruker vil hjelpe deg til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress, slik at du opplever økt livskvalitet og større nærvær i hverdagen.

Driver du allerede med yoga, Tai chi eller lignende vil mindfulness kunne gi det ekstra giret for en enda dypere opplevelse av din praksis. 

Hvem kan delta?
Alle som ønsker å få bedre tilstedeværelse i sitt arbeid, og som ønsker en dypere kontakt med sitt indre.

Ved påmelding vil du ha en samtale med kursholder før kursstart, slik at vi sikrer at kurset er passende for deg. 

bottom of page